Öppna stäng menyn
En bild på ett stort hus
En bild på ett hus
En bild en telefon mm
En bild på engelska flaggan

Guidningen och stadsvandringen - Gamla Stans hemligheter

Ssssh, säg inget om den här guidningen och standsvandringen om Gamla Stans hemligheter. Här kommer vi att berätta och besöka ett antal av hemligheterna som finns i Gamla Stan, några ganska välkända hemligheter men några som endast ytterst få personer känner till. De senare är så hemliga att vi inte ens skriver om dem på vår webbplats utan avslöjas endast om man följer med på gudiningen och stadsvandringen "Gamla Stans hemligheter". Läs mer nedan.

Gamla Stans hemligheter

Gamla Stans hemligheter

I guidningen och stadsvandringen "Gamla Stans hemligheter" besöker vi och berättar om några av de hemligheter vi skriver om här på webbplatsen, vi berättar självfallet lite mer än vad vi har skrivit på webbplatsen. De verkligt hemliga hemligheterna (de har vi inte skrivit om) i Gamla Stan är det få som känner till, vi på redaktionen vet mer om Gamla Stan än nästan alla andra och vi vet också några hemligheter som väldigt få människor känner till. Minst en, kanske fler, av dessa hemligheter besöker vi och berättar om under guidningen och stadsvandringen.

OK, vi avslöjar väl en av dessa hemliga hemligheter då. Det finns en illusion i Gamla Stan, den är avsiktlig och går inte att missa om man vet var den är och det vet vi. Illusionen är uppseendeväckande och gör att man ser på det som illusionen visar på ett helt annat sätt efteråt. Vi kallar den "Gamla Stans illusion" och den besöker vi och berättar om på guidningen och stadsvandringen Gamla Stans hemligheter.

Tid: 1,5 - 2 timmar
Pris: 2 000 SEK + moms (hela gruppen)
Språk: Svenska eller Engelska

 

Vi är intresserade av mat

Jag accepterar villkoren här

 Test