Öppna stäng menyn
En bild på ett stort hus
En bild på ett hus
En bild på ett litet hus
En bild en telefon mm

Gamla stansloppet i centrala Gamla Stan i Stockholm

Gamla stansloppet är ett motionslopp för alla åldrar och arrangeras av Mäster Olofsgården tillsammans med Gamla Stan SFP (Föreningen Storkyrkopojkarna). Loppet är både en individuell tävling och en lagtävling .

Bild på Gamla stansloppet
Gamla stansloppet. Foto av okänd

Bild på hemsida

Info om Gamla stansloppet

Om du vill vara med och spring loppet så kontaktar du Mäster Olofsgården expedition på Svartmangatan 6, öppet Mån - Fre. 09:30 - 16:30 (stängt för lunch 12:30 - 13:30). Uppgifter om tider för loppet, anmälningsavgift, sista anmälningsdag mm hittar du på Mäster Olofsgårdens hemsida för Gamla stnasloppet via hemsideknappen ovanför.

Gamla stnasloppet tecknad bild

Gamla stansloppet delas in i klasser från 3 - 99 år, de minsta springer två varv kring Stortorget medan de äldre springer upp till två varv i Gamla Stan, 1 650 meter.

Tävlingen är både en individuell tävling och en lagtävling. Individuellt så utses en manlig och kvinnlig vinnare för varje klass, alla som fullföljer får dock ett fint diplom att ta med sig hem. Lagtävlingen går till så att den förening som har flest tävlande och ev. funktionärer vinner och får ett pris.

 Test