Öppna stäng menyn

Redaktionen för StockholmGamlaStan

Välkommen till kapitlet om redaktionen för webbplatsen StockholmGamlaStan.

Redaktionen för StockholmGamlaStan består av ett antal personer som skriver och uppdaterar webbplatsen på sin fritid. www.stockholmgamlastan.se har utgivningsbevis nr 2009-090 utfärdat av Radio och TV-verket. Detta ger speciella rättigheter men också speciella skyldigheter, läs mer om detta under rubriken "Om Redaktionen".

Kontakta redaktionen

Kontakta redaktionen via e-post eller ett kontaktformulär under rubriken "Kontakta oss". Självfallet har vi även telefon men då vi arbetar i nätverk utspridda på flera orter vill vi gärna ha första kontakten via e-post/kontaktformulär. Den bäst lämpade personen i redaktionen återkommer sedan via e-post eller telefon.

Källor till artiklar

Källorna för en artikel på webbplatsen anges under artikeln med motsvarande siffra som angivits i texten med en s.k. täljare (upphöjt tecken). Notera att författaren till artikeln står ovanför källorna och oftast anges bara "Redaktionen" som författare då redaktionen arbetar i nätverk och där en person sällan är helt ensam om att skriva artikeln. Hittar du ett fel i artikeltexten så använd gärna funktionen "Rätta text" som finns direkt under Författarens namn, där kan du också skriva ut texten samt bokmärka sidan.

Frågor & svar

Före du kontaktar redaktionen med en fråga så rekommenderar vi "Frågor & svar" som många gånger ger svar på frågan.

Tyck till om en artikel

Tycker du en artikel är intressant och värd att dela med dina vänner så finns både Facebook, Google + och Twitter knappar för detta under texten. Vi uppskattar mycket om du delar med dig på detta sätt, det ger en uppskattning åt oss och det arbete vi lägger ner som är helt frivilligt och oavlönat.

Allt ovan nämnda och mycket mer går att hitta via menyn längst upp till vänster på denna sida, under rubriken "Redaktionen".Test