Öppna stäng menyn

Bo & sova i Gamla Stan

Välkommen till "Bo & sova" i Gamla Stan i Stockholm.

I Gamla Stan finns det många hotell, hostel (vandrarhem) och även lägenheter att boka för en eller flera nätter. Under rubriken "Bo & sova" redovisar vi alla hotell och hostel i Gamla Stan samt de främsta förmedlarna av lägenheter för korttidshyrning.

Alla går att hitta via menyn längst upp till vänster på denna sida, under rubriken "Bo & sova".


Hotell

I Gamla Stan finns det många hotell, allt från 5-stjärniga till 2-stjärniga. Det alla har gemensamt är att de ligger i Gamla Stan med dess mysiga gränder, torg och uteliv. Vi går igenom alla hotellen, deras faciliteter samt länkar till varje hotell på de största bokningssidorna på Internet och hotellet egen hemsida. Läs mer om hotellen här.


Hostel

I Gamla Stan finns flera hostel med allt från sovsalar med många sängar till egna rum för 2-4 personer. Ofta erbjuds ingen frukost men det är inte ett problem i Gamla Stan med dess stora utbud av restauranger, kaféer, konditorier och tehus. Vi går igenom alla hostels i Gamla Stan, deras faciliteter samt länkar till varje hostel på de störst bokningssidorna på Internet samt varje hostels egen hemsida. Läs mer om dessa hostel här.


Lägenheter

I Gamla Stan finns det lägenheter att hyra på kort och lång tid. Uthyrningen av lägenheterna sker av allt från privatpersoner via förmedlingssiter på Internet till affärsdrivande företag och hotell. Privatpersonerna kan ofta ha lägre priser medan de affärsdrivande företagen erbjuder större säkerhet och standard. Vi går igenom de största bokningssidorna på Internet samt de företag som är verksamma i Gamla Stan. Läs mer om dessa lägenheter här.Test